Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@16:44:21 GMT

یک طلا و 4نقره و پایان 36سال انتظارکاراته

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۷۷۱۸۶

تیم 5 نفره کاراته ایران با کسب یک طلا و 4 نقره به کار خود در دهمین دوره بازیهای جهانی ورلد گیمز پایان داد؛ مسابقاتی که برای اولین بارتیم کاراته موفق شد حضور در فینال و مدالهای طلا و نقره را تجربه کند.
به گزارش تابناک ورزشی، از سایت فدراسیون کاراته، در دهمین دوره بازیهای جهانی که در شهر ورسلاو لهستان برگزار شد، تیم ایران با کسب یک مدال طلا و 4 نقره بر سکوی سوم این دوره از رقابتها قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژاپن با 4 طلا ، 2 نقره و 1 برنز مقام قهرمانی را بدست آورد و فرانسه با 2 طلا و 2 برنز در مکان دوم قرار گرفت.
تیم های اوکراین با ۱ طلا و ۱ نقره و برزیل با ۱ طلا و ۱ برنز پس از تیم ایران در رده های چهارم و پنجم ایستادند.کاراته کشورمان در اولین روز یک نماینده داشت؛ امیر مهدی زاده در وزن 60- کیلوگرم.
مهدی زاده ابتدا و پس از کسب تساوی یک بر یک و باخت در قانون سنشو برابر داگلاس، در مبارزه دوم مقابل آگوژیل صوفیانی از فرانسه 3 بر یک به پیروزی رسید.داروسکی لهستانی سومین دیداری بود که مهدی زاده در تاتامی لهستان انجام داد و به برتری 5 بر صفر دست یافت.
مهدی زاده در نیمه نهایی خورخه گومز از اسپانیا را با شکست از تاتامی بدرقه کرد و به فینال راه یافت. او در فینال با شکست 4 بر 2 برابر فردوسی فرضعلی اف قهرمان اروپا و نفر سوم جهان از آذربایجان، به نشان نقره بازیهای جهانی (ورلد گیمز) دست یافت.
در روز دوم تیم ایران 4 نماینده داشت که حاصل آن یک طلا و 3 نقره بود.در وزن 84-کیلوگرم ذبیح اله پورشیب دیگر نماینده کشورمان در اولین پیکار مقابل گوگیتا از گرجستان 3 بر صفر پیروز شد. گوگیتا در سال 2014 قهرمان جهان شده و شش سال پیشترش هم‌ سوم‌ جهان شده بود.پورشیب در مبارزه دوم اوگور آکتاش از ترکیه را یک بر صفر از پیش رو برداشت. آکتاش عنوان قهرمانی امیدهای جهان در سال 2015 را دارد و در رقابتهای قهرمانی اروپا در سالهای 2016 و 2017 بر سکوی اول کاراته قاره سبز ایستاد.
سومین مبارزه پورشیب مقابل کوین پوگنون از نیوزیلند بود که موفق شد 2 بر صفرحریفش را از پیش رو بردارد و به عنوان سرگروه به مرحله نیمه نهایی صعود کند. 1 طلا و 2 برنز اقیانوسیه در پرونده این‌حریف فرانسوی الاصل ذبیح اله دیده می شود. پورشیب در مبارزه نیمه نهایی حریف لهستانی را 7 بر صفر برد و راهی فینال شد. او با برد 2 بر یک برابر آراگا، قهرمان جهان از ژاپن، کاراته ایران را پس از ۳۶ سال صاحب نشان طلای بازیهای جهانی (ورلد گیمز) کرد.این نخستین پیروزی پورشیب برابر این حریف صاحب نام جهان است. پیش از این این دو هفت بار رودروی هم قرار گرفته بودند که در تمامی مبارزات آراگا پیروز میدان بود.‌
علی اصغر آسیابری در وزن 75-کیلوگرم در مرحله مقدماتی بازیهای جهانی(ورلد گیمز) ابتدا مقابل جوجی وارمالوا از فیجی قهرمان اقیانوسیه در سال 2016 با نتیجه 8 بر صفر به برتری رسید. سپس با نتیجه 3 بر صفر هرنانیت وریسیمو از برزیل دارنده 2 طلا رقابتهای پان امریکن 2017 و 2016 شکست داد. او در مبارزه سوم هم عمر عبدالرحمان مصری نایب قهرمانی جهان در سال 2016 را 2 بر صفر مغلوب کرد و به نیمه نهایی رفت‌ تا رودرروی توماس اسکات، نفر اول رنکینگ جهان بایستاد. برد 9 بر صفر او پیش از اتمام وقت قانونی برابر اسکات امریکایی بسیار حائز اهمیت بود. او در 4 مبارزه پیش از فینال حتی یک امتیاز هم به حریفانش نداد.
آسیابری در فینال مقابل استانیسلاو هورونا اوکراینی نایب قهرمان اروپا با نتیجه 4 بر 2 شکست خورد و به نشان نقره بازیهای جهانی (ورلد گیمز) دست یافت.در وزن 68+کیلوگرم حمیده عباسعلی تنها نماینده بخش بانوان در مبارزه اول مقابل دومینیکا تاتاروا از اسلواکی با نتیجه 2 بر یک پیروز شد. در پرونده این حریف اسلواکیایی که دارای رتبه دوم رنکینگ جهان است، برنز رقابت های جهانی 2016 و برنز امیدهای جهان در سال 2013 دیده می شود.
در مبارزه دوم عباسعلی 4 بر صفر ایزابلا رودریگز از برزیل را شکست داد. این حریف برزیلی سه طلا و یک برنز رقابت های پان آمریکا در کارنامه خود به ثبت رسانده است.با این 2 برد عباسعلی به عنوان نفر اول گروه خود به دور نیمه نهایی صعود کرد. عباسعلی، بانوی شایسته کاراته ایران پس از تساوی صفر بر صفر برابر آیومی، قهرمان جهان در سال 2016 در هانتی و با رای داوران نتیجه را واگذار کرد تا بی شکست نایب قهرمان بازیهای جهانی دست یافت.
سجاد گنج زاده کاراته کا وزن 84+ کیلوگرم، که در گروه دشواری قرار داشت پس از آنکه در مصاف با کاگاوا از ژاپن در تساوی 4 بر 4 در قانون سنشو شکست را پذیرا شد، ابتدا بر حریف بدقلق شیلیایی فائق امد و سپس از سد جاناتان هورنه آلمانی گذشت، کاراته کایی که در پرونده افتخاراتش 4 مدال طلای اروپا دیده می شود.
هورنه در شرایطی برابر سجاد گنح زاده هانسوکو شد که در سالهای گذشته 2 بار موفق شده بود از سد گنج زاده عبور کند. اوج کار سجاد در مسابقه نیمه نهایی برابر اشرف اوچن ازمراکش بود؛ مبارزه ای که تداعی کننده فینال جهانی 2016 بود. در فینال جهانی اتریش سجاد پس از تساوی 3 بر 3 با رای داوران برنده شد اما در تاتامی ورسلاو توانست 3 به 2 پیروز شود.او برای بار دوم در این دوره ازبازیهای جهانی اینبار در فینال مقابل کاگاوا قرار گرفت و با شکست 6 بر 5 برابر این کاراته کا به مدال نقره بازیهای جهانی دست پیدا کرد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۷۷۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹  اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز ۱۹ اردیبهشت برابر ۸ می را ورق می‌زنیم.

***

سر دیوید آتنبرو

۸ می ۱۹۲۶ میلادی برابر با ۱۹ اردیبهشت ۱۳۰۵ خورشیدی، سِر دیوید فردریک آتنبرو، طبیعت‌شناس و مجری تلویزیونی انگلیسی به‌دنیا آمد. دیوید آتنبرو بیش‌از ۶۰ سال مستندهای مربوط به طبیعت را ساخته است. مجموعه تلویزیونی جست‌وجو در باغ‌وحش (Zoo Quest) او که در سال ۱۹۵۲ آغاز شد، به‌مدت یک دهه اجرا شد. اما این برنامه از نظر او، فقط آغاز اشتیاقی مادام‌العمر برای ارائه مجموعه‌های تلویزیونی تاریخی طبیعی برای بی‌بی‌سی از تمام نقاط جهان بود. سال ۱۹۶۵، زمانی که تلویزیون رنگی به بریتانیا معرفی شد، او مدیر کنترل بی‌بی‌سی شد. در ژانویه ۱۹۶۹، مسئولیت‌های آتنبرو شامل هر دو کانال تلویزیونی بی‌بی‌سی بود، اما در سال ۱۹۷۳، او به سفر در سراسر جهان بازگشت و ساخت سریال‌های پرچالشی چون سیاره زمین (Life of Earth) سیاره زنده (The Living Planet) و زندگی زیر بوته‌ها (Life in the Undergrowth) را ساخت. او در مصاحبه‌ای به‌مناسب تولد ۸۴ سالی‌اش قول داد که هرگز بازنشسته نخواهد شد و در آن‌زمان مشغول بررسی مرزهای برنامه‌های علمی تلویزیونی سه‌بعدی بود.

ریشه‌کنی آبله

۸ می ۱۹۸۰ میلادی برابر با ۱۹ اردیبهشت ۱۳۵۹، در مجمع جهانی بهداشت اعلام شد که جهان عاری از بیماری کشنده آبله است. ریشه‌کنی جهانی آبله بزرگ‌ترین دستاورد در سلامت عمومی بین‌المللی محسوب می‌شود. آخرین فردی که در اثر آبله جانش را از دست داد، جانت پارکر در ۱۱ سپتامبر ۱۹۷۸ بود. او در طبقه زیر آزمایشگاهی کار می‌کرد که در آن تحقیقات درباره ویروس آبله در حال انجام بود. از آن زمان، تعداد آزمایشگاه‌های دارای ذخایر ویروس به دو مکان بسیار امن کاهش یافته که یکی در ایالات‌متحده و دیگری در روسیه است. ۲۱ ژانویه ۱۷۹۹ میلادی استفاده عمومی از واکسن آبله ادوارد جنر، به‌عنوان اولین واکسن دنیا در مبارزه با یک بیماری مهلک آغاز شد.

آنتوان لوران لاووازیه

۸ می ۱۷۹۴ میلادی برابر با ۱۹ اردیبهشت ۱۱۷۳ خورشیدی، آنتوان لوران لاووازیه، شیمی‌دان فرانسوی و «پدر شیمی امروزی» با گیوتین اعدام شد. لاووازیه آزمایشگر نابغه‌ای بود که در امور عمومی هم فعالیت می‌کرد. او که یک اشراف‌زاده بود در شرکتی خصوصی که زیر نظر دولت برای جمع‌آوری مالیات کار می‌کرد، سرمایه‌گذاری کرد و با ثروتی که از این راه به‌دست آورد آزمایشگاه بزرگی ساخت. او در سال ۱۷۷۸ دریافت که هوا مخلوطی از دو گاز است و آنها را اکسیژن و نیتروژن نامید. او با مطالعه نقش اکسیژن در احتراق، نظریه فلوژیستون را رد کرد. فلوژیستون نظریه‌ای بود در علم شیمی که در سده‌های ۱۷ و ۱۸ میلادی رواج داشت و معتقد بود که فلوژیستون آتش تعبیه‌شده در درون مواد است که هنگام سوختن از ماده فرار می‌کند. این نظریه نقش هوا را در سوختن صرفاً محدود به انتقال فلوژیستون آزادشده از جسم می‌کرد. لاووازیه همچنین قانون بقای جرم را کشف کرد و روش امروزی نامگذاری ترکیبات را ابداع کرد که جایگزین روش غیرسیستماتیک قدیمی‌ شد. طی انقلاب فرانسه، به دلیل مشارکت در جمع‌آوری مالیات، او را با گیوتین سر زدند.

ادوارد جیمز ماگریج

۸ می ۱۹۰۴ میلادی برابر با ۱۹ اردیبهشت ۱۲۸۳ خورشیدی، ادوارد جیمز ماگریج معروف به ادوارد مایبریج، عکاس انگلیسی پیشگام در مطالعات و طرح‌ریزی تصاویر متحرک درگذشت. ماگریج از دستگاه نوری حرکت‌نگاری که در سال ۱۸۷۹ اختراع کرده بود و نام آن را زووپراکسیسکوپ (zoopraxiscope) گذاشته بود برای نمایش تصاویر حیوانات در حال حرکت، در موسسه سلطنتی انگلستان در حضور شاهزاده ولز استفاده کرد. کار بزرگ ماگریج درباره این موضوع درسال ۱۸۸۷ منتشر شد. این دستگاه اساسا همانند اولین پروژکتور پخش فیلم عمل می‌کرد و دنباله‌ای از تصاویر سیلوئت استاپ‌موشن داشت که به‌صورت دستی در اطراف لبه یک صفحه‌ شیشه‌ای دایره‌ای شکل، پشت پروژکتور در حالت عمودی قرار می‌گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخترعی که از برق نقره گرفت
  • حذف عالمیان با شکست برابر حریف ۱۹ ساله/پایان کار با ۱۷ هزار دلار
  • پاداش یک و نیم میلیاردی به مدال آوران رقابت‌های جهانی کشتی
  • پاداش یک و نیم میلیاردی به مدال آوران کشتی
  • پاداش یک‌ و نیم میلیاردی فدراسیون کشتی به ۹ مدال‌آور رقابت‌های جهانی
  • پاداش میلیاردی فدراسیون کشتی به مدال‌آوران رقابت‌های جهانی صربستان
  • پاداش میلیاردی فدراسیون کشتی به مدال آوران رقابت‌های جهانی صربستان
  • پاداش ۱.۵ میلیاردی فدراسیون کشتی به ۹ مدال‌آور جهانی
  • ۱۹  اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • امین میرزازاده با طلای دوم، دهمین طلای لوپز را نقره می‌کند